Spoedgevallen

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken.

Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u tijdens  openingstijden: 0575-517733 (er volgt dan een keuze menu), Belt u na werktijd of is de praktijk gesloten dan kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts van tandartsenkring Zutphen. Deze is te vinden via een ingesproken boodschap op telefoonnummer: 0575-512288 Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.  Houdt u er rekening mee dat er in de weekenddienst contant moet worden afgerekend. (dus ook geen pin).

Gedeeltelijk afgebroken voortanden kunnen het best in melk of onder de tong bewaard worden en dienen altijd meegenomen te worden. Dit geldt ook voor in zijn geheel uitgevallen blijvende tanden. Beter nog is het om deze zo snel mogelijk zelf terug te zetten in de mond. Want bij een ongeval waarbij een tand volledig is uitgevallen geldt: hoe eerder meer kans van slagen!

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Wat te doen bij spoedgeval?

Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u tijdens openingstijden: 
0575-517733

Houdt u er rekening mee dat er in de weekenddienst contant (dus ook niet met pin) moet worden afgerekend.